Galerie kreslených obrazů

kresbanaprani-kresleny-portret-dvojice-nazakazku-kresba-kresleni-art-realisticka-tuzka-uhel-A2

Před časem jsem vytvořil zcela nový web s kresbami. Informoval jsem o tom v toto článku – odkaz na článek. Nyní bych se však zaměřil na galerii kreseb, se kterou jsem si dal poněkud více práce.

Na starých webech jsem měl galerii rozdělenou na roky. Každý nový rok jsem vytvořil novou a tu plnil aktuálními kresbami. Vzhledem již k velkému počtu nakreslených obrazů si myslím, že nikdo nemohl projít víc jak dva a otrlejší nudící se jedinci až tři roky. Což je škoda.

Zkusil jsem se tedy zaměřit na konkrétní druh kresby a využít filtrování, které nabízí modul galerie, který jsem pro svůj web použil. Ono totiž zájemce, který si chce nechat nakreslit třeba psa, asi nebude dlouhé minuty procházet kresby nakreslené v roce 2020 od shora dolů, když jsem třeba v daném roce žádného psa ani nekreslil. To ho asi přestane bavit a půjde jinde.

Vytvořil jsem tedy galerii rozdělenou na portréty, skupinové portréty, děti, psy, kočky, auta, koláž, koně, krajina, tetování, akt a zátiší.

Vznikla tak krásně přehledná galerie kreseb, ve které se můžete na první pohled krásně orientovat a zaměřit se jen na konkrétní druh kresby. Navíc jsou filtry i kombinované a to tak, že když je na obrazu nakreslená skupina lidí nebo rodina, je tam i dítě a třeba pes, pak takovou kresbu naleznete v galerii skupinový portrét, děti a psi. No není to paráda? Zároveň je ještě krásně vidět na první pohled při rozkliku galerie můj celkový záběr, co vše jsem již nakreslil a co jsem schopen nakreslit.

Záběr je to opravdu široký, který ovšem mohl vzniknout jen díky vašeho zájmu o kreslený obraz na přání z fotky a u těch zcela prvních o odvahu, že do toho se mnou šli.

Galerii naleznete na mém webu věnovaném čistě kresbě – zde.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..