Tip na vánoční dárek? Originální kresba

Kresba na zakázku - portrét pracovního kolektivu
Kresba na zakázku – portrét pracovního kolektivu

Nevíte si rady s vánočním dárkem? Co takhle něco originálního? Máte určitě spoustu fotek v mobilu, v tabletu, v počítači apod., kde jsou jistě dobře uložené, ale co je tak využít a dát jim trochu jiný rozměr? Jako ideální alternativa pro oživení fotek se nabízí kresba. Kresba jako originální dárek, který při volbě vhodné předlohy jistě potěší. Je to úplně jiný rozměr a věřte, že na stěně obdarovaného udělá kresba radost.

Pokud zvažujete jako kresbu portrétu většího počtu osob, rodiny, přátel, pracovního kolektivu a nemáte je na jedné fotce, vůbec nevadí. Důležité je, abyste vůbec měli nějaké fotky kreslených osob a nemusí být jen jedna. Z vámi dodaných fotek vyberu ty nejideálnější pro skupinový portrét a navrhnu kompozici. Kompozici zhodnotíte, a pokud nebude vyhovovat některá z osob nevadí, použijeme z dodaných fotek jinou až do chvíle, kdy bude kompozice dokonalá.

Stále nejste rozhodnuti?

Portrét podle selfie fotky
Portrét podle selfie fotky

Určitě máte spousty selfie fotek, nebo pokud chcete udělat na Vánoce radost svým známým, nebo jen jedné osobě a má profil na Facebooku, určitě tam najdete spoustu fotek, které jsou zdánlivě nepoužitelné, ale nic není nemožné. Kresba dá fotce nový rozměr. Já neobkresluji, vždy se snažím, aby z kresby vzešlo něco originálního, co má duši. Kreslím s vědomím, že kresba bude obdarovanému viset na stěně léta. Že to nebude vzpomínka jen něco, nebo někoho, ale i dekorace v obýváku, kanceláři a kdekoli jinde.

Kresba na zakázku - svatební dar
Kresba na zakázku – svatební dar

A aby to byla i dekorace, vždy doporučuji nedávat kresbu do klasického rámu, nebo flipu, ale do pasparty. Každý dobrý paspartér vám nabídne barevnou škálu ze vzorků pro lem kresby. Lem je cca 8 cm široký a výsledný obraz tak nabude na objemu, což kresbu ještě více zdůrazní. Pasparta má ještě i tu výhodu, že kresbu na dlouhá léta chrání před poškozením. Kresba je totiž vlepena mezi kartony a chráněna krycím sklem. Vlastně vznikne takový monolit, se kterým hýbat, přenášet a kresbu nijak nepoškodíte.

Tak co? Jste už na váškách?

Kresba koně s páničkou
Kresba koně s páničkou

Na kresbě nemusí být jen portréty lidí, ale i domácích mazlíčků, a to buď včetně s vámi nebo jen samostatně. To je už na volbě každého z vás.

Kresba labradorů
Kresba labradorů

Kresby zhotovuji na zakázku do týdne. Samozřejmě záleží, kolik je zákazníků před vámi, ale termín si vždy stanovíme a ten je dodržen.

Více informací a fotek naleznete na mém webu, který se věnuje pouze kresbě – Kresby na zakázku Radek Zdražil

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..