Stojan na houpací síť – hamak

Jiné roky jsem psával, jak se blíží období teplých dnů a krásného počasí, které si můžete užít relaxací třeba v houpací síti. Měl jsem beze sporu pravdu, ale teď je to pravda dvojnásobná. Vzhledem ke koroušovi, který nás omezil ve spoustě aktivit a pracovních úkolů, odborníci tvrdí, že je dobré mít dobrou imunitu. S tím nelze, než souhlasit. Tu bychom měli mít i bez korouše. Jedním z vitamínů, které se doporučuje si udržovat ve správné výši, je vitamín D. Ten si však tělo neumí samo vyrobit, resp. ne v dostatečném množství, proto jemu potřeba jít na proti. A jedním ze způsobů a myslím, že se vám bude líbit je, získat tento vitamín na sluníčku.

A jsme u toho. Na sluníčku! Ideálním způsobem, jak vitamín D získat na sluníčku je, si prostě na sluníčko lehnout. A tady se nabízí, aby to ležení nebylo nepohodlné, lehnout si jinak, než na zem. Třeba do houpací sítě a při tom sbírání vitamínů taky trochu zarelaxovat. K tomu všemu je houpací síť nebo hamak naprosto ideální. Věřte tomu, u nás doma si na něj píšeme pořadník. Ano, přesto, že je vyrábím, mám pouze jeden. Taky jak by to vypadalo, mít zahradu posetou stojany na houpací sítě. Ono je to sice skladné, ale ne třeba, když jich máte čtyři.

Stojany vyrábím ze sibiřského modřínu, ten vás přežije. Je vyráběn na standardní délku běžně dostupných stít a hamaků, ale je možné vyrobit na jakoukoli délku. Stojany dodávám v demontu, ale montáž je velice snadná a intuitivní. Nosnost je prakticky omezena jen nosností sítě. Doma máme síť pro dva a zatím funguje! Stojan na houpací síť je opravdu vyroben poctivě a bytelně.

Cena stojanu je 3800 Kč a doprava k vám domů je za 600 Kč.

Tak co, jdete do toho? Pokud se rozhodnete, můžete objednat jednoduše přes email, který najdete v kontaktech nebo přes e-shop.

Tyto kousky jsou vyrobeny teď v dubnu a odeslány prvním zájemcům.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..