Vánoční tvorba

Nějaký čas jsem zde nezveřejnil žádný příspěvek. I vytvoření příspěvku zabere nějaký čas a toho mívám v předvánočním čase v posledních letech dost málo. Jednoduše, pracuji na kresbách, které si zákazníci přejí, jako dárky pro své blízké k Vánocům pod stromeček. A je toho vždy dost i přes to, že jich celou řadu musím z časových důvodů odmítnout.

V poslední době k takovým přáním přibývají i dřevořezby

Dřevořezba byla takovou sezónní záležitostí, nebo snad ještě stále je. Jelikož ta největší nálož, kdy intenzivně vyřezávám, jsou spíše ne zimní období. Řekněme ta od dubna do října. V posledních letech se to ale mění a dělám dřevořezbu už i jako vánoční dárky. A to je fajn.

Co jsem vám tedy k Vánocům nakreslil?

Těch témat ke kreslení a přání byla celá řada. Na některé, jak jsem výše zmínil z časových důvodů nedošlo. Je potřeba mít na paměti, že ideální čas, pokud chcete kresbu jako vánoční dárek je poptat kresbu tak ideálně v říjnu. Listopad ještě taky ujde, ale už tam začínám laborovat s časem a bez excelovské tabulky se neobejdu. No a ti, co se ozvou v prosinci, a že je jich dost, mohou jen doufat, ne že já to stihnu, ale že jim to bude doručeno.

Více o kresbách se můžete dozvědět a vice jich vidět na mém webu s kresbami – kresby.

A co jsem tedy pro vás vše nakreslil?

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..